O nama

Osnovani 1970 god. kao zanatska radionica koja se bavi popravkama i preradama na motornim vozilima.

Kroz kontinuirani progres I jačanje svih segmenata proizvodnje, 1992 god. postajemo preduzeće koje I danas posluje pod imenom Art Auto d.o.o.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i održavanje specijalnih i motornih vozila.

Preduzeće već punih 27 god. razvija i usavršava proizvodnju sanitetskih i drugih specijalnih vozila uz stalnu modernizaciju i primenu novih tehnologija proizvodnje.

Stalne tehnološke inovacije uz primenu najkvalitetnijih materijala i ugradjenih elemenata od svetski poznatih brendova, postavljamo visoke standarde čineći naše proizvode sigurnim, pouzdanim I dugotrajnim u toku eksploatacije od strane korisnika

U cilju lakšeg kontakta sa kupcima, naše poslovne prostorije se nalaze u neposrednoj blizini Beograda na samoj Ibarskoj magistrali, na povrsini od 1500 m2 proizvodnog pogona I 2000 m2. obezbedjenog parking prostora.

Prizvodni kapacitet preduzeća je 10 vozila mesečno a za serijsku montažu i do 20 vozila mesečno.

Preduzeće poseduje sertifikate ISO 9001 ; ISO 1401 ; ISO 1801

Sanitetska vozila Art Auta su odobrena od strane najviših autoriteta I nezavisnih akreditovanih institucija u zemlji I nostranstvu, o čemu govori I ponuda sanitetskih vozila tipa B,opremljenih I sertifikovanih po Evropskom standardu EN 1789

Preduzeće Art Auto je sa svijim proizvodima prisutno na domaćem tržištu kao i na tržištu Crne Gore, BiH, Makedonije.

U svakom trenutku ste dobro dosli da nas posetite i upoznate se sa nasim proizvodima , njihovim kvalitetom i cenom koja je vrlo pristupačna i konkurentna kako na nasem tako i na inostranom tržištu.